Loyens & Loeff – Vacature Werkstudent Zorgteam Amsterdam

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor ons Sector Team Healthcare binnen de praktijkgroep Competition & Regulatory, kantoor Amsterdam, zoeken wij een werkstudent Zorg (minimaal twee dagen per week). 

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende bijbaan voor 2/3 dagen in de week voor ongeveer 6 maanden waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze advocaten.

Je ondersteunt de professional support lawyers, business analist en practice manager van de praktijkgroep en het Zorgteam op het gebied van project management en knowhow. Je bent actief op verschillende projecten, denk hierbij aan de Register Opleiding voor Compliance Officers in de Zorg en het Talent voor Zorg event. Je volgt daarnaast de relevante ontwikkelingen in de gezondheidszorg en koppelt deze aan onze praktijk.

Daarnaast krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je werkstudentschap begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als werkstudent ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

Jouw kwaliteiten
Je bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Ook ben je een ster in PowerPoint. Affiniteit met de zorg is een pré. Het is belangrijk om assertief te zijn en mee te denken met de activiteiten van het Zorgteam.

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student Nederlands recht, ben je minimaal zes maanden beschikbaar en heb je interesse in de functie van werkstudent Zorg bij de praktijkgroep Competition & Regulatory in Amsterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Contact
Voor meer informatie of vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Florine Hibbel op 020 578 5318 of per e-mail: florine.hibbel@loyensloeff.com. Voor de sollicitatie dien je een motivatiebrief, CV en cijferlijst naar ons op te sturen.